Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

12η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18-24 Μαρτίου 2019)



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


12η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18-24 Μαρτίου 2019)

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 ξεκινά η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, η οποία διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»,
σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ) ,και την υποστήριξη του φορέα
«ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΟΔΟΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ» με διακριτικό τίτλο «HELLASTRON», της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», και πλήθος άλλων φορέων και οργανώσεων.
Κατά τη διάρκεια της Eβδομάδας συσπειρώνουμε φορείς και δυνάμεις του τόπου για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων της Οδικής Ασφάλειας, και πραγματοποιούμε ποικίλες δράσεις ενημερωτικού, εκπαιδευτικού και θεσμικού χαρακτήρα.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, που έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια ως θεσμός, είναι να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει μικρούς και μεγάλους, αποσκοπώντας στην πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων, που αποτελούν δυστυχώς μία παγκόσμια μάστιγα.





Οι κυριότερες δράσεις παρουσιάζονται παρακάτω:
Δευτέρα 18/3/2018
Παλλήνη
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής του Ινστιτούτου «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» για μαθητές Α/βαθμιας Εκπαίδευσης σε Δημοτικά Σχολεία της Παλλήνης. Στη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά κατανοούν τους βασικούς κανόνες της Κυκλοφοριακής Αγωγής με τρόπο άμεσο, ευχάριστο και φιλικό, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα δρώμενα.
Εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. για την Οδική Ασφάλεια σε μαθητές Λυκείου της Παλλήνης ώστε να ενημερωθούν οι έφηβοι για τη σωστή οδική και οδηγική συμπεριφορά.
Και οι δύο δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων (ΣΒΑΠ).

Τρίτη 19/3/2018
Γέρακας
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής του Ινστιτούτου «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» για μαθητές Α/βαθμιας Εκπαίδευσης σε Δημοτικά Σχολεία του Γέρακα.
Ανθούσα
Εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. για την Οδική Ασφάλεια σε μαθητές Λυκείου της Ανθούσας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των εφήβων σχετικά με τη σωστή οδική και οδηγική συμπεριφορά.
Και οι δύο δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων (ΣΒΑΠ)
Θρακομακεδόνες
Εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. για την Οδική Ασφάλεια σε μαθητές Λυκείου των Θρακομακεδόνων με τη χρήση προσομοιωτών για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των εφήβων σχετικά με την υπεύθυνη συμπεριφορά στο δρόμο. Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη της εταιρείας BOSCH Ελλάς.
Καλλιθέα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής του Ινστιτούτου «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» για μαθητές Α/βαθμιας Εκπαίδευσης στο Πάρκο Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια του Δήμου Καλλιθέας. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας.

Τετάρτη 20/3/2018
Παλλήνη
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής του Ινστιτούτου «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» για μαθητές Α/βαθμιας Εκπαίδευσης σε Δημοτικά Σχολεία της Παλλήνης. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων (ΣΒΑΠ).
Καλλιθέα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής του Ινστιτούτου «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» για μαθητές Α/βαθμιας Εκπαίδευσης στο Πάρκο Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια του Δήμου Καλλιθέας. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας.

Πέμπτη 21/3/2019
Παλλήνη
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής του Ινστιτούτου «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» για μαθητές Α/βαθμιας Εκπαίδευσης σε Δημοτικά Σχολεία της Παλλήνης. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων (ΣΒΑΠ)

Παρασκευή 22/3/2019
Νέα Ιωνία
Εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. για την Οδική Ασφάλεια με τη χρήση προσομοιωτών σε μαθητές Δ/μιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων (ΣΒΑΠ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.