Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Με έκπτωση οι Τρίτεκνοι στο κέντρο δια βίου μάθησης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Με έκπτωση οι Τρίτεκνοι στο κέντρο δια βίου μάθησης

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής συνεργάζεται με το Κέντρο Δια βίου μάθησης Kallipratto προκειμένου να έχουν την δυνατότητα οι τρίτεκνες οικογένειες να παρακολουθήσουν Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Το ΚΕΝΤΡΟ KALLIPRATTO (εξειδικευμένων σεμιναρίων γνωστικής κατάρτισης) είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο οποίος υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και είναι αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1.

Το ΚΕΝΤΡΟ KALLIPRATTO έχει  τη δυνατότητα να χορηγεί σε όλους τους σπουδαστές ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, καθώς επίσης και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ, σε κάποιους τομείς σεμιναρίων.
Το ΚΕΝΤΡΟ KALLIPRATTO προσφέρει, στα μέλη του Συλλόγου, έκπτωση 20% στα μηνιαία προγράμματα των σεμιναρίων μας, στα οποία χορηγούμε και βεβαίωση παρακολούθησης (ραπτική, μακραμέ, παλαίωση, κηροπλαστική, κ.α.).
Επίσης σε μεμονωμένα σεμινάρια, όπως παρασκευή χειροποίητου σαπουνιού, φυτικών καλλυντικών, κ.α., ισχύει η ίδια έκπτωση.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για παρακολούθηση σεμιναρίων, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου