Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Συνάντηση Γιάννη Βρούτση και Ζωής Ράπτη με τους τρίτεκνους της Περιφέρειας Αττικής




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Συνάντηση Γιάννη Βρούτση και Ζωής Ράπτη με τους τρίτεκνους της Περιφέρειας Αττικής


Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής συναντήθηκαν ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης και η γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ζωή Ράπτη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, όπου οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έθεσαν υπόψη των στελεχών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα αιτήματα των τριτέκνων, ζητώντας την στήριξη της ΝΔ για την επίλυσή τους.
Ο Σύλλογος θεωρεί κομβικής σημασίας για την επίλυσή του δημογραφικού προβλήματος το τρίτο παιδί, εκτιμώντας ότι τα πολιτικά κόμματα που διεκδικούν την εντολή να διαχειριστούν την τύχη της χώρας, θα πρέπει επιτέλους να πάρουν ξεκάθαρη και υπεύθυνη θέση για το εθνικό αυτό ζήτημα και να αντιμετωπίσουν την τρίτεκνη οικογένεια με δημογραφικά – και όχι οικονομικά – κριτήρια.
Από την πλευρά τους, τόσο ο κ. Βρούτσης, όσο και η κ. Ράπτη διαβεβαίωσαν ότι η ΝΔ έχει τη βούληση να εφαρμοστεί μια πολιτικής επίλυσης του δημογραφικού ζητήματος, με έμφαση στο τρίτο παιδί.
«Το δημογραφικό αποτελεί βόμβα για την κοινωνία, την ανάπτυξη και την οικονομία, και υπάρχει πια εθνικός κίνδυνος αν δεν φροντίσουμε να λυθεί το πρόβλημα άμεσα! Πρέπει, σε πρώτη προτεραιότητα, να χαράξουμε και να εφαρμόσουμε μια πολιτική στήριξης για την οικογένεια, στην οποία το επίκεντρο θα είναι η λύση του δημογραφικού. Και στην πολιτική αυτή, κεντρικό πυλώνα θα αποτελέσουν οι τρίτεκνοι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βρούτσης, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει και θα υποστηρίξει τις προτάσεις του Συλλόγου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έτσι ώστε να ακολουθήσει και συνάντηση.
Την αγωνία της για το δημογραφικό πρόβλημα εξέφρασε και η κ. Ράπτη, η οποία τόνισε ότι η Γραμματεία έχει ήδη και θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις για τη στήριξη της οικογένειας. «Είναι ανάγκη να υπάρξει κεντρική πολιτική για το δημογραφικό και θα εργαστούμε γι’ αυτό» κατέληξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.