Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Συνάντηση Κωστή Χατζηδάκη με την Ένωση Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Συνάντηση Κωστή Χατζηδάκη με την Ένωση Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής

Συνάντηση με την Ένωση Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής είχε ο Κωστής Χατζηδάκης που συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις του με φορείς και πολίτες της Αττικής.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υποψήφιος Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώθηκε για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες, καθώς το κοινωνικό κράτος κατέρρευσε στα χρόνια της κρίσης, συμπαρασύροντας κατοχυρωμένα δικαιώματά τους. Επίσης ενημερώθηκε για τις δράσεις και τους διαρκείς αγώνες που κάνει η Ένωση προκειμένου να στηρίξει τις τρίτεκνες οικογένειες.
Από την πλευρά του ο Κωστής Χατζηδάκης, αφού συνεχάρη την Ένωση Τριτέκνων Πεφιφέρειας Αττικής για τις προσπάθειές της, τόνισε ότι ο θεσμός της οικογένειας αποτελεί το θεμέλιο της ελληνικής κοινωνίας, και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει στο οικονομικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας τα αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών για να κοστολογηθούν, καθώς επίσης θα ενημερώσει και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, έτσι ώστε να ακολουθήσει και συνάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.