Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Υπουργείο Παιδείας: Παρέμβαση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων ΠΟΤ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Υπουργείο Παιδείας: Παρέμβαση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων ΠΟΤ

Ύστερα από επικοινωνία του κ. Αντώνη Ντιούδη, Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων ΠΟΤ, και εκπρόσωπο στο ΔΣ του ΟΠΕΚΑ, με το γραφείο του κ. Κ. Γαβρόγλου, Υπουργού Παιδείας, στην οποία δήλωσε την έντονη δυσαρέσκεια για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την πρόσληψη των εκπαιδευτικών.
Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτος ο νέος τρόπος μοριοδότησης των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.
Για την επίλυση του θέματος θα ακολουθήσει προγραμματισμένη συνάντηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων ΠΟΤ, με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, και την κατάθεση των προτάσεων μας.
Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με την αντιμετώπιση αυτή δείχνει να απαξιώνει τον θεσμό της οικογένειας, όταν το Δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας, έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.
Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων ΠΟΤ θα κάνει όλες τις ανάλογες ενέργειες ώστε να ΜΗΝ πραγματοποιηθεί αυτή η άδικη μεταχείρηση προς τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και δεν θα επιτρέψει άλλο αυτήν την εχθρική συμπεριφορά, γιατί θα μας βρούν ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Το νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών - Αναστάτωση στους τρίτεκνους

Το νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών: Πως ένα «χαρτί» να έχει περισσότερη αξία από ένα παιδί- Αναστάτωση στους τρίτεκνους
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου